El PDeCAT i ERC, els partits integrants de la coalició independentista Junts pel Sí, han coincidit aquest matí a condemnar l’acció d’Arran, organització juvenil afí a la CUP, en el seu intent d’okupar la seu central del Partit Popular a Barcelona per exigir un referèndum.

La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha expressat avui "solidaritat" amb el PPC després que una trentena de membres d'Arran hagi arribat a entrar a la seu del partit, encara que no han pogut passar més enllà del control de metalls en l'accés del local, a l'interior del qual estaven reunits en aquells moments destacats membres de la cúpula popular, entre ells el president recentment elegit al congrés del partit, Xavier García Albiol.

Per la seva banda, el portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, també ha condemnat l'intent d'ocupació. "Entenem que les victòries d'aquest país no les aconseguirem amb ocupacions", ha etzibat Sabrià, que ha lamentat "aquesta manera de fer" i ha reptat Arran a "continuar treballant per aconseguir la victòria democràtica i per tant a posar les urnes" per a un referèndum, ha assegurat en roda de premsa des de la seu dels republicans.