La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, denuncia que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, vindrà aquest dimarts a Catalunya a fer una “operació de maquillatge”. En roda de premsa, Pascal ha valorat que el que farà demà el líder dels populars serà “maquillar els incompliments sistemàtics” del govern espanyol en àmbits com Rodalies, el Corredor Mediterrani o carreteres.

“Que no ens prenguin el pèl, que no ens vinguin a donar quatre pastanagues i quatre dolços quan és evident que han incomplert reiteradament”, ha declarat la dirigent del PDeCaT. Rajoy serà aquest dimarts a Barcelona per inaugurar la jornada sobre infraestructures 'Connectats al Futur', al Palau de Congressos de Catalunya, on s'espera que anunciï inversions. L'acte el clausurarà el ministre de Foment, Íñigo de la Serna. 

D’altra banda, Pascal ha considerat que la presentació de Susana Díaz per liderar el PSOE asseguda entre els expresidents espanyols Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero semblava un “déjà vu”.