L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Nuria Parlón, ha confirmat aquest dilluns que no plantarà cara a Miquel Iceta per ser la candidata del PSC a la Generalitat de Catalunya. Parlón ha insistit en que, després de perdre les primàries socialistes el passat novembre, és Iceta qui haurà de ser per cap de llista.

En una entrevista aquest dilluns a RAC1, Parlón ha insistit en la seva voluntat de presentar-se a un tercer mandat per revalidar l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, on governa amb majoria absoluta després d’arribar fa vuit anys després de l’Operació Pretòria.

Parlón ha insistit en que el PSC “pugui pactar amb qui vulgui” digui el que digui el PSOE, amb els ulls posats a les eleccions de 2019. L’alcaldessa ha insistit en que el PSC és “un òrgan federal del PSOE i té els seus propis òrgans de govern”.

L’alcaldessa també s’ha mostrat molt crítica amb la gestora del PSOE i ha declarat que “és fàcil parlar de Catalunya per distreure l’atenció”. Alhora, ha demanat un projecte que integri la singularitat de Catalunya i el PSC.