L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i Plataforma Pro Seleccions Catalanes han realitzat unes pancartes en suport als seus presidents, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, que no s'han deixat entrar a l'estadi del Futbol Club Barcelona. En les dues pancartes es demana llibertat per als presos polítics amb les lletres de Freedom i les cares de Cuixart i Sánchez.

Les entitats van comunicar les intencions d'entrar les pancartes que al final no han tingut un lloc a l'estadi blaugrana. Malgrat tot, el club no va respondre en cap moment i es van limitar a fer pública la seva pancarta a través d'un comunicat. La finalitat de les tres entitats no era més que demanar justícia en un lloc i en un esdeveniment amb gran ressò mundial.

 

Cuixart i Sánchez Camp Nou 

Sánchez  WhatsApp Image 2017 10 18 at 19.23.06 
Bernat Aguilar

La opció del Barça

El conjunt blaugrana, enlloc d'aquestes dues, desplegarà una pancarta en un dels laterals del Camp Nou abans que comenci el partit entre el Barça i l'Olympiakos amb les sigles DRE on demanarà Diàleg, Respecte i Esport.

Les principals impulsores de les pancartes alternatives s'han mostrat en desacord amb la iniciativa del Barça i han donat l'esquena al club. Ni el secretari general d'Òmnium, Jordi Bosch, ni el vicepresident de l'Assemblea Nacional de Catalunya, Agustí Alcoberro, seuran aquest vespre a la llotja del Camp Nou després de declinar aquesta mateixa tarda la invitació.