El proper dilluns 1 de Maig el Pacte Nacional pel Referèndum tornarà a sortir al carrer per dur a terme una segona recollida de signatures a favor del referèndum, després de l'èxit de la campanya de Sant Jordi. L’acció forma part de la recollida massiva de signatures i que compta amb la col·laboració dels sindicats CCOO i UGT, dues entitats adherides al PNT.

Coincidint amb les mobilitzacions que tindran per lema ‘Ocupació estable, salaris justos i + drets socials’, el Pacte instal·larà dos punts fixes de recollida de signatures a Barcelona a la plaça Universitat i la plaça Urquinaona. Les dues parades estaran operatives des de primera hora del matí fins al migdia, coincidint amb les hores de gran mobilització al carrer.

Al llarg de tot el recorregut de la manifestació convocada pels sindicats, que arrencarà a les 11.30 h a la confluència de la ronda Sant Pere amb el passeig de Gràcia, hi haurà també més d’un centenar de voluntaris del Pacte recollint signatures.

L’1 de Maig és el dia de les mobilitzacions i reivindicacions dels drets dels treballadors i el Pacte Nacional pel Referèndum explica que ha escollit aquest dia "per reivindicar un altre dret fonamental com és el dret a vot".