La fórmula per combatre l'Operació Precinte ja ha arribat. Després que el govern de Mariano Rajoy anunciés aquest dimecres que el seu pla per evitar el referèndum és precintar els col·legis electorals, un home ha trobat una òptima solució a la xarxa: l'Operació Cúter.

El procediment a seguir és ben senzill. Es tracta d'agafar un cúter abans de sortir de casa el dia en què se celebri el referèndum i, en cas que la teva escola estigui precintada, l'agafes, rasques tota la cinta, entres i votes pel  o pel no.

Una de les primeres persones a compartir-ho a les xarxes socials ha estat la secretària d'ERC i diputada al Parlament, Marta Rovira, que en pocs minuts ha rebut molts retuits.

El president del Govern, Carles Puigdemont, quan dimecres va crear el hashtag #OperacióPrecinte, ja va deixar per escrit que "ja ho hem entès: per fer una truita s'han de desprecintar els ous".

Ara, polítics i ciutadania s'uneixen per ironitzar sobre la nova idea del govern espanyol que, cal recordar, proposa fer ús de la força per impedir una votació democràtica.