El president dels Estats Units, Barack Obama, es reunirà amb els representants dels principals partits espanyols a l'oposició dilluns vinent a la tarda. Obama ja ha concretat les trobades amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i el número u de Podemos, Pablo Iglesias.

Aquesta trobada se celebrarà als Teatros del Canal de Madrid després del dinar que els Reis oferiran al Palau Reial en honor a Obama per al voltant d'uns 100 convidats, entre qui figuren també Sánchez, Iglesias i Rivera.

La Casa Blanca va confirmar fa uns dies el desig d'Obama de reunir-se amb els principals representants polítics de l'oposició a Espanya, però faltava concretar on i amb qui es veuria finalment el president dels EUA.

El president nord-americà arribarà la nit de dissabte a Sevilla, on diumenge al matí farà un recorregut turístic pel centre de la ciutat acompanyat pel rei Felip VI i a la tarda visitarà la base de Rota (Cadis).

Dilluns al matí s'entrevistarà amb el president del Govern, Mariano Rajoy, al Palau de la Moncloa, i després es desplaçarà al Palau Reial per mantenir una trobada amb Felip VI, que anirà seguida del dinar i, posteriorment, les reunions amb l'oposició.