El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha criticat que el consistori vulgui obrir una narcosala al CAP Rec Comtal, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i el Born de la ciutat, per la seva proximitat amb tres escoles i dues guarderies.

En un comunicat d'aquest diumenge, el popular rebutja que el Govern municipal anunciés "de manera unilateral" l'obertura d'aquesta narcosala que, segons la seva opinió, perjudicarà el comerç i als veïns d'aquesta zona del districte de Ciutat Vella.

"Aquesta ampliació de serveis no es va tractar ni va comentar en el pla de drogues del juliol passat", ha lamentat, i ha insistit que obrir un centre d'atenció a la drogodependència en aquesta zona pot afectar negativament l'activitat del barri.

"La narcosala del Raval va provocar una disminució del 50% de la facturació del comerç de la zona" i repercussió en la inseguretat de la zona, ha sostingut Fernández.

La consellera del PP en el districte, Elisabeth Jiménez, ha afegit que els veïns del Raval "recullen 150 xeringues" al carrer Robador del barri, el que denota, segons la seva opinió, que el consum d'heroïna està augmentant.