"Junts pel xantatge", així és com El Mundo titula a la seva portada la declaració de Carme Forcadell davant del TSJC, fent un joc de paraules amb el nom del partit Junts pel Sí amb una clara intencionalitat. La fotografia és per a Forcadell i els líders sobiranistes que ahir van acompanyar la presidenta del Parlament a declarar, després de ser citada com a investigada per permetre les votacions de la Comissió del Procés Constituent. Com a subtítol el diari espanyol assegura que "consellers, alcaldes i dirigents independentistes s'atribueixen la representació de Catalunya i sostenen davant la porta del tribunal que el processament a Forcadell és un atac a la democràcia".

Aquest divendres, unes 3.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, van concentrar-se davant les portes del TSJC com a mostra de suport a Forcadell i per rebutjar la judicialització del procés.

El País, en canvi, no ho considera un dels temes més destacats de la jornada, i ho situa en un petit espai de la portada –a baix a la dreta–, sota l'epígraf "a més". Aquest, doncs, afegitó d'El País es dedica a Forcadell sota el títol "Forcadell nega haver desobeït el Constitucional".

La Razón tampoc ho posa en el primer pla de la portada, ni el titular principal ni la fotografia són per a Forcadell, però sí que li dóna un espai força més destacat que El País. El titular assenyala que "Forcadell eleva el desafiament i diu que el Parlament debatrà la independència". La fotografia és per a Carme Forcadell, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, mentre que l'expresident Artur Mas hi surt en un segon pla.

Finalment, el diari ABC dedica tota la portada a la nova llei antibotellón, que preveu més controls d'alcoholèmia a menors, amb una fotografia d'un menor bevent cervesa. Ni rastre, doncs, de Forcadell.