El conseller de Justícia, Carles Mundó, ha afirmat que "la gent té dret a exhibir l'estelada i a aplaudir o xiular a qui li doni la gana". Així ha reaccionat el conseller Mundó a la prohibició del govern espanyol d'exhibir estelades durant la final de la Copa del Rei d'aquest cap de setmana. El partit enfrontarà aquest diumenge el Sevilla i el Barça al Vicente Calderón.

El conseller ha assegurat, a L'Oracle de Catalunya Ràdio, que és "vergonyós" que el govern espanyol vulgui "coartar la llibertat als ciutadans que volen expressar-se amb un símbol democràtic". A més ha afegit que no sap ni entén en "què s'emparen" i ha afegit que no té "cap justificació possible" la decisió. Pel conseller de Justícia, aquesta prohibició és "inacceptable en un Estat democràtic". 

A més, el conseller s'ha referit als registres que es faran a l'entrada de l'estadi per evitar que els aficionats portin xiulets i, per tant, evitar la xiulada a l'himne espanyol. Mundó ha assegurat que és una altra manera de "limitar als ciutadans expressar-se lliurement" i ha afirmat que "només faltaria que els ciutadans no puguin aplaudir o xiular a qui els hi doni la gana".