Al final de la manifestació s'han projectat diversos vídeos elaborats a Bèlgica per transmetre als catalans les reaccions del president i els consellers exiliats.

Carles Puigdemont ha demanat als catalans que continuïn mobilitzats a favor de la democràcia. Ha reivindicat el dret a ser "un país nou, un país diferent". Ha assegurat que l'Estat espanyol volia vexar els catalans i les seves institucions, i ha demanat l'auxili de la Unió Europea per tal de poder decidir el futur de Catalunya a través de les urnes.

Meritxell Serret, la consellera d'Agricultura, ha agraït la mobilització dels catalans i ha demanat unitat per al 21-D per guanyar les eleccions en el camp de la democràcia. Lluís Puig, el conseller de Cultura, ha agraït l'assistència de tanta gent a la manifestació i ha recordat que assistint a aquests actes cívics estan promovent els valors de llibertat. Clara Ponsatí, consellera d'Ensenyament, ha demanat als assistents que continuïn lluitant per la llibertat, i sobretot, per la llibertat dels presos.

El darrer vídeo ha estat el de Toni Comín, conseller de Salut, qui ha qualificat de "salvatjada" el que està fent la justícia espanyola amb els presos i ha afirmat que lluitaran sense descans per garantir que surtin en llibertat tots els presos. Comín ha dedicat unes paraules al govern espanyol i als seus partidaris: "Els desitjos de llibertat d'un poble no es poden empresonar". I ha assegurat als presos polítics que "el testimoni de valentia i noblesa que doneu als vostres fills és el patrimoni més gran que un pot rebre del seu pare o de la seva mare".