Els Minyons de Terrassa han acordat deixar de vendre els números de la loteria de Nadal comercialitzada per Loterías y Apuestas del Estado. La colla ha pres aquesta decisió com a conseqüència "de les preocupants accions preses contra Catalunya per l'Estat en els darrers temps".

El president de l'agrupació castellera, Jordi Juanico, ho ha explicat en un comunicat en què ha assegurat que "la colla com a ens dins de la societat no pot restar impassible davant de les vulneracions de drets que estem patint les darreres setmanes al país".

Com la colla ja havia començat a vendre butlletes per a aquest sorteig, gradualment s'estan retirant de la circulació els talonaris distribuïts i no venuts. Així doncs, garanteix el cobrament de tots aquells premis de les butlletes que ja han estat venudes. Paral·lelament, els Minyons de Terrassa han fet una crida a la mobilització convocada el proper dissabte per la Taula per la Democràcia —ens del qual l'agrupació en forma part— per a l'alliberament dels Jordis.