El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha afirmat que en reunirà dijous amb representants de la Generalitat i altres actors per abordar la problemàtica de les cues al control de passaports de l'Aeroport Barcelona-El Prat. Per Millo, la trobada "consistiria a compartir tota la informació i afrontar la problemàtica junts". 

"No té cap sentit que nosaltres que tenim les competències tinguem una comissió de seguiment en la qual no hi participi la Generalitat", ha afirmat. En conseqüència ha afegit que tampoc la té "que ells convoquin una comissió de seguiment mentre que les competències estan en un altre lloc".

La reunió es durà a terme després que en l'anterior trobada no es convidés cap representant de govern català, però hi assistissin la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, Aena i el Ministeri de Foment. 

El Govern català ja va denunciar un "sabotatge i boicot premeditat" per part de l'Estat a l'aeroport del Prat que està provocant el col·lapse als controls de seguretat. Per aquesta raó, l'Executiu va decidir convocar a una reunió el delegat del govern espanyol per abordar la situació que l'Executiu descriu com de "deixadesa i incompetència". Millo va declinar la invitació de la Generalitat i no hi va assistir