Mig miler de persones s'ha manifestat aquesta tarda pel centre de Barcelona, secundant la convocatòria de la Marxa per la Dignitat que s'ha fet a diferents ciutats de l'Estat. Els participants han reclamat dir "no" a les polítiques d'austeritat de la Unió Europea i no pagar el deute, així com tampoc donar suport als tractats TTIP, CETA i TISA. Tot plegat en una manifestació que ha transcorregut sense incidents pel centre de la capital catalana.

​Obria la marxa una pancarta on es podia llegir "Pa, treball, sostre, dignitat. No al pagament del deute", i els participants en portaven altres en què es reclamava també "Pensions dignes per a tots, mani qui mani". També hi havia banderes republicanes, comunistes i de color groc i taronja, que portaven els col·lectius de iaioflautes i pensionistes.

La manifestació ha sortit dels Jardinets de Gràcia cap a les 17,30 hores i ha finalitzat a la plaça de Catalunya una hora i mitja després.

Banc Expropiat

El col·lectiu del Banc Expropiat havia inclòs donar suport a la marxa en els actes de protesta pel desallotjament de dilluns, però després ha puntualitzat a través de Twitter que no havia convocat cap concentració aquest dissabte.