El Partit Popular ha llançat aquest dimarts a Twitter una campanya sota l'etiqueta #MentirasIndependentistas i #AcosoIndependentista per desmuntar el Govern de Carles Puigdemont davant del referèndum de l'1 d'octubre.

La campanya s'ha iniciat amb un breu vídeo de 20 segons de durada titulat "Mentiras", en el qual el PP nega que Puigdemont vulgui un diàleg amb l'executiu del PP. Així, recull la carta que el president de la Generalitat, la presidenta del Parlament, Carme Fordadell, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, van enviar divendres passat a Mariano Rajoy i al Rei demanant un diàleg per pactar el referèndum d'independència.

Els populars subratllen en aquesta cinta que "sempre s'han negat al diàleg" i per donar suport a la seva tesi recorden les declaracions del mateix Puigdemont, anunciant que no aniria a la Conferència de Presidents convocada el gener al Senat per parlar de diversos temes, com el finançament autonòmic.

Encara més, el Partit Popular recorda fins i tot declaracions de Junqueras el 2013, en les quals assegurava que aquest diàleg amb el Govern no seria real i fructífer fins que no fossin "iguals", i de Forcadell ha recalcat que diu que el diàleg és "impossible" si no tenen un Estat.

"Obrim aquest fil per desmuntar les mentides independentistes", explica el PP en el seu compte oficial a la xarxa social. Així, llança diferents missatges, acompanyats de notícies publicades en diversos mitjans, per subratllar que els independentistes no diuen la veritat, com quan declaren que tenen "el suport del 80% dels catalans" en els seus plantejaments.

El PP també ressalta les xifres econòmiques que "desmenteixen" l''Espanya ens roba' que han utilitzat durant anys els independentistes catalans. A més, posa èmfasi en les "mentides econòmiques del separatisme", amb informacions publicades en alguns mitjans com la que una Catalunya independent "no podria pagar les pensions".

A més a més, el PP també ha criticat un atac contra l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que assegura que se l'ha criticat i insultat en moltes ocasions per no cedir espais electorals.