"No li dec absolutament res a cap figura política. A mi em perjudica haver reballat amb el president del govern espanyol". Això és el que ha dit el director de La Razón, Francisco Marhuenda, en una entrevista a El Mundo quan se li ha preguntat per la seva carrera política com a cap de gabinet de Mariano Rajoy. A més a més, ha volgut deixar clar que no té ganes de tornar a la política perquè quan es jubili de director vol "anar a la universitat".

Marhuenda també parla sobre la seva implicació en l'operació Lezo i assegura que "la redacció es va sorprendre" quan el van citar a declarar i que "tothom estava trist quan es va dir que el nostre diari falsificava notícies". Tot i això, Marhuenda indica que en cap moment es va plantejar dimitir i que tampoc li van insinuar que ho hagués de fer.

El director de La Razón ha tornat a negar haver pressionat la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes: "No ho he fet ni personalment ni mitjançant notícies al meu diari". Si més no, ha aprofitat l'ocasió per criticar altres mitjans que, segons ell, van tractar molt malament el tema de la seva imputació, però no passa res perquè no és "rancorós".

Finalment ha parlat d'algunes acusacions que s'han fet cap al seu diari sobre tenir privilegis per part de la Comunitat de Madrid; Marhuenda ho nega rotundament i adverteix a altres diaris que ell considera que sí que han rebut tracte de preferència: "Algun diari hauria de ser més prudent perquè algun dia podria publicar el que han rebut i no quedarien gaire bé".