L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha estat traslladada a l'Hospital de la Princesa perquè li practiquin diverses proves mèdiques després de patir un episodi de "visió borrosa", que ha comportat que se suspengués avui el ple municipal.

El tercer tinent d'alcalde de Madrid, Mauricio Valiente, ha anunciat una aturada en el ple cap a les 14.35 hores, i poc després ha reunit els regidors per informar-los que la junta de portaveus havia decidit reprendre la sessió "en principi" divendres vinent a les 8.00 hores.

La portaveu municipal, Rita Maestre, ha indicat als periodistes que l'alcaldessa ha patit durant el matí un episodi de "visió borrosa" i ha reclamat atenció mèdica dels serveis municipals, els quals per "protocol" i "per l'edat" han indicat a Carmena que havia de ser traslladada al centre hospitalari.

"Es troba bé, de fet ella no volia anar-se'n sinó fer-se les proves en acabar el ple, però el servei mèdic li ha dit que pel protocol havia d'anar a fer-se les proves directament a l'hospital", ha comentat Rita Maestre.

Es tracta d'un escàner, segons ha indicat la portaveu municipal, que s'ha de dur a terme a l'hospital. "Jo no l'estic tractant d'alcaldessa sinó de ciutadana, vostè ha de fer-me cas, ha d'anar a l'hospital", assegura Maestre que ha dit el metge a l'alcaldessa. "No volia anar-se'n, ha dit que no, que es feia les proves quan acabés el ple", ha insistit la portaveu. Però al final s'ha aplicat el protocol.