Promotors, impulsors i membres de diversos Secretariats Nacionals de l'ANC han impulsat un manifest que demana l'alliberament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Sota el títol 'Tots som els Jordis', els signants denuncien que els seus empresonaments "només obeeixen a motius polítics". Es tracta d'un "pols que ha posat al descobert uns dèficits democràtics que s'arrosseguen des del franquisme, amb un poder judicial que mai ha estat independent dels poders polítics".

"Que avui tots nosaltres –com la majoria de la població catalana- ens sentim com els Jordis, engarjolats", assegura el text. "Som un poble en marxa cap a la llibertat i res ni ningú ens aturarà. Aquesta és la força del poble català i això és el que no han entès mai els governants espanyols. La seva supèrbia, el seu odi, la seva ineptitud, no fa altra cosa que incrementar la nostra força i la nostra determinació", continua.

 

El manifest conclou: "Esberlarem els murs, trencarem les últimes cadenes. Volem en Jordi Sànchez al carrer. Volem en Jordi Cuixart al carrer. Els volem al carrer i entre nosaltres!".