La CUP vol tornar a la normalitat, i això és el que intentarà fer avui en el seu consell polític a Torredembarra. Una jornada que s'espera que sigui maratoniana, com totes les que han precedit la cita d'aquest dissabte. Llargues hores de debat per decidir què feien amb Artur Mas, empats impossibles —1515 contra 1515—, la ratificació de l'acord amb Junts pel Sí el mateix dia del ple d'investidura del president de la Generalitat, Carles Puigdemont...

La trobada és rutinària. Forma part del tarannà dels cupaires a l'hora d'encarar el debat polític. Per això, damunt la taula hi haurà 15 punts per començar a discutir, entre el quals, valorar com s'està executant l'acord d'estabilitat parlamentaria, i també, com continuar tirant endavant el full de ruta.

En aquest sentit, no passarà de llarg el fet que la setmana que ve començaran les negociacions pel tema pressupostos, tot i que avui no es treballarà sobre cap document concret.

A més a més, també es debatrà com organitzar-se de cara al futur, asseguren fonts consultades per El Nacional.cat, i del propi funcionament intern de la formació. Un altre punt és la presentació de dues noves assemblees locals: la de Llorenç del Penedès i la de Vallgorguina, i també la territorial Grup-CUP Aran.

En definitiva, aquest consell polític servirà per començar a traçar les bases dels documents que després s'hauran d'aprovar en una assemblea nacional, la data de la qual també coneixerem avui mateix i que segurament es farà al mes de maig.