El magistrat Julián Pérez-Templado, que s'encarrega de la investigació contra el president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, per delictes de prevaricació, frau, malversació i falsedat documental ha estat fotografiat amb el vocal de la direcció regional del PP, Cosme Ruiz, i una altra persona sense identificar a la terrassa d'un bar.

La fotografia es va fer el dia 7 de març, un dia després que Sánchez declarés davant Pérez-Templado al Tribunal Superior de Justícia de Múrcia (TSJM) com a acusat de delictes citats durant el procés de construcció d'un auditori a Puerto Lumbreras quan era alcalde d'aquest municipi.

El jutge i el dirigent popular, que prèviament havia estat regidor de Patrimoni a l'Ajuntament de Múrcia, van ser vistos fent una cervesa a la terrassa d'un bar situat al cèntric passeig d'Alfonso X El Sabio de Múrcia, una de les zones més concorregudes de la ciutat.

Després de la publicació de la imatge per La Verdad de Murcia, Cosme Ruiz ha assegurat que manté una amistat personal amb el magistrat des de fa vint anys i que, per aquest motiu, queden habitualment, tant abans com després de produir-se la imputació del president autonòmic. Des del PP de Múrcia ha dit que "no hi ha res a valorar" i han tret importància a la imatge.

Els dos fills de Ruiz són jutges i ell és sogre del vocal del Consell General del Poder Judicial i expresident del TSJM Juan Martínez Moya. Aquesta relació explicaria la gran quantitat de vincles entre Ruiz i càrrecs del món judicial. En aquest sentit, ha assegurat que no hi havia cap "intencionalitat" darrere de la trobada.

El portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo, a qui se li ha preguntat per la foto, també li ha tret importància argumentant que "Múrcia és un lloc on tothom es coneix" i, per això, no se'n pot treure cap "conclusió estranya". Des del Tribunal Superior de Justícia de Múrcia, tampoc han volgut valora la captura.