La diputada de Junts pel Sí Adriana Delgado ha demanat explicacions al director de TV3, Vicent Sanchis, sobre “l’eliminació dràstica” del programa de cultura general Tot o res que, com va informar El Nacional, es va cancel·lar el passat 11 d’abril, quatre mesos després del seu inici.

Davant aquesta decisió de la direcció, Delgado ha demanat a Sanchis un retiment de comptes i ha volgut saber per quins motius es va prendre la decisió abans d’esperar a veure com funcionaven els canvis proposats. “S’han d’esperar més decisions radicals? Serà una nova manera de fer?”, ha preguntat la diputada.

Sanchis ha assegurat que, en efecte, aquesta serà la nova estratègia, ja que “hi ha unes franges molt llargues que no funcionen”. En aquest sentit ha assegurat que quatre mesos són suficients per determinar si un programa funciona o no i que, ara que TV3 ha perdut “el lideratge”, “cal preocupar-se”.

Sanchis ha explicat en el marc de la comissió de control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que va demanar “canvis” a la productora del programa, unes modificacions que, segons ha assegurat, “no podien assumir”.  

Com va avançar El Nacional, TV3 hauria culpat directament la presentadora, Ares Teixidó, dels mals resultats d’audiència i hauria proposat altres noms que no hauria acceptat la productora del programa, Triacom.