Després que ahir l'advocat del regidor de la CUP de Vic, Benet Sallellas, insistís en què qui havia portat Joan Coma als tribunals era el regidor de Plataforma Vigatana Josep Anglada, avui Anglada s'ha defensat a RAC1 assegurant que ell no el va denunciar i demanant "més respecte per part dels tertulians".

Anglada, que ha trucat ell mateix a la ràdio per justificar-se, ha volgut aclarir que "em vaig limitar a lliurar una informació que se'm va demanar a la Guàrdia Civil", és a dir, portar l'ordre del dia del ple a la policia, al mateix temps que ha afegit que "tampoc m'he personat com a acusació particular".

A banda d'això, també ha volgut deixar clar que ell no va ser qui va posar aquesta situació en coneixement de la Guàrdia Civil, sinó que ho va fer cinc dies abans que es celebrés el ple, i ha assegurat que precisament per això va ser la policia "qui va treure conclusions".

Ara bé. El regidor de Plataforma Vigatana no ha negat en cap moment que si no fos per la informació que ell mateix va lliurar, no s'hagués engegat la maquinària judicial. "Miri, jo això no li puc dir", ha sostingut.