"Fins aquí. Anuncio que deixo de ser comprador i lector d'El País pel seu sectarisme anti Pedro Sánchez, és a dir, antisocialista". Amb aquestes paraules, l'exministre socialista Jordi Sevilla va anunciar ahir a la tarda que deixa de llegir i, per tant, de comprar el diari citat, després que la seva línia editorial s'hagi declinat per carregar en els darrers mesos contra l'actual líder socialista. 

Sevilla ho va dir després que el rotatiu mencionat afirmés sota el títol "Decebedor PSOE" que "el tacticisme i la confusió ideològica" hagin dominat el congrés del PSOE d'aquest diumenge.

L'editorial carrega contra el "nou PSOE" per "voler sembrar entre els votants d'esquerra l'esperança que és possible desallotjar Rajoy", mentre que critica "la confusió a l'entorn de la qüestió territorial, on el nou PSOE vol a l'hora una cosa [...] i la seva contrària".

L'exministre socialista ha rebut més de mil retuits i m'agrada, així com més de mig miler de respostes, moltes d'aquestes qüestionant-se per què no ha deixat de llegir-lo abans.