Joan Coma s'ha trobat a la junta de portaveus de l'Ajuntament de Vic amb Josep Anglada, de Plataforma Vigatana, que és qui va alertar la Guàrdia Civil de la intervenció en el ple del regidor de la CUP i qui ha començat tot el procés judicial contra Joan Coma per donar suport al decret de ruptura del Parlament de Catalunya.

Coma està fent el seu dia a dia normal a Vic. Al migdia, a la junta de portaveus, i a la tarda a la comissió informativa municipal. Coma i Anglada s'han vist les cares per primer cop després que el regidor de la CUP ha desobeït l'Audiència Nacional i s'ha quedat a Vic en comptes d'anar a declarar davant el jutge Ismael Romero.

Coma ha estat l'últim d'entrar a la junta de portaveus, just abans que ho fes l'alcaldessa, Anna Erra. A l'altra banda de la taula, Josep Anglada esperava assegut l'inici de la reunió. Ha estat el primer a entrar. Joan Coma ha arribat, s'ha assegut i no s'han saludat, almenys mentre els mitjans de comunicació feien de testimonis de l'inici de la reunió. 

A dos quarts de sis hi ha prevista la comissió informativa, on també ha de participar Joan Coma. Mentrestant, a la Plaça del Pes està convocada, a partir de les 17h, una concentració de suport al regidor de la CUP.

L'Audiència Nacional no ha decidit res respecte Coma. Podria tornar-lo a citar o bé ordenar a la policia que el detingui.