Els Mossos d'Esquadra investiguen un presumpte intent de robatori en la segona residència de la fiscal en cap de Barcelona, Ana Magaldi, a Planoles (Girona), la matinada d'aquest dimarts, segons ha informat la policia catalana.

Es tracta del segon incident a la segona residència de la fiscal, que a mitjans de desembre va patir un boicot per part de desconeguts que van tallar la calefacció, el sistema que regula el reg automàtic i que van desconnectar l'antena de televisió després de forçar un traster.

Aquest segon incident va tenir lloc aquest mateix dimarts a les 00.30 hores, quan els Mossos van rebre l'avís que havia saltat l'alarma de la casa de la fiscal. Una patrulla que es va traslladar al lloc va constatar que hi havia una finestra trencada, per la qual cosa, perquè no quedés l'habitatge obert, es va custodiar tota la nit fins que s'ha pogut reparar.

En aquest cas, el migdia d'aquest dimarts encara no constava denúncia, si bé el primer cas ja va ser denunciat per la fiscal en cap, que va fer constar en la seva denúncia davant de la policia catalana el seu convenciment que aquests fets es devien a la seva condició de fiscal en cap de la Fiscalia Provincial de Barcelona.