La Guàrdia Civil ha intensificat les tasques de vigilància i control d'una empresa de Constantí, Nougraf, que pot haver estat imprimint material de votació per al referèndum de l'1 d'octubre sobre la independència de Catalunya. Avui, agents de l'institut armat han escorcollat fins i tot un vehicle de l'empresa que fa la neteja de les instal·lacions, situades al polígon industrial del municipi tarragoní.

Segons ha publicat el diari digital local 'La República', a l'empresa es poden haver estat imprimint diferents exemplars de la 'Llista numerada de votants', un document de 24 pàgines en català i castellà, on s'inclouen instruccions per als membres de les meses electorals.

En aquest document s'inclouria una quadrícula en la qual s'omplirien els noms dels votants a les taules de votació. Fonts de l'empresa consultades han indicat que ningú no els ha requerit ni registrat de moment i que s'està treballant amb normalitat.

Mentrestant, membres de la CUP han fet una protesta davant l'empresa per l'actuació de la Guàrdia Civil i fins i tot han entregat paperetes de votació del referèndum de l'1-O als guàrdies.