Diversos informes de la Guàrdia Civil incorporats al sumari del cas Púnica vinculen l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, amb el finançament irregular del PP de Madrid.

L'activitat sospitosa de Cifuentes hauria tingut lloc mentre exercia el càrrec de vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid i l'empresari hoteler Arturo Fernández va obtenir diversos contractes de subministrament i servei a la Cambra regional.

En concret, la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil demana investigar Cifuentes pels delictes de prevaricació i suborn en adjudicacions del servei de cafeteria, cuines i menjadors de l'Assemblea de Madrid a Arturo Fernández en els anys 2009 i 2011.

El sumari sobre la peça del presumpte finançament irregular del PP inclou un informe en el qual la Guàrdia Civil assenyala Cifuentes com a presidenta de les meses de contractació de les licitacions dels contractes públics a l'Assemblea de Madrid.

Jutge descarta imputació

Malgrat l'informe de la Guàrdia Civil, el jutge ha descartat imputar Cifuentes per "no tenir relació" amb el finançament del PP.