Recurs rere recurs. El Govern espanyol recorrerà la Llei Catalana d'Exercici de Professions de l'Esport davant del Tribunal Constitucional. Ho farà perquè considera que "vulnera la unitat del mercat" i que, a més, "excedeix les competències de la Generalitat de signar acords internacionals".

Així ho ha anunciat la vicepresidenta en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, després del Consell de Ministres, on també ha reiterat que "la llei d'Acció Exterior està suspesa" i que "s'ha recorregut en execució de la sentència de la declaració de ruptura del 9N, que també està suspesa".

Noves eleccions

Sáenz de Santamaría ha donat suport a Mariano Rajoy, que ahir va dir al primer ministre britànic David Cameron que el més probable és que el 26 de juny hi hagi noves eleccions.

Per això, ha volgut recordar que el president espanyol va proposar formar govern "en diferents formats, però presidit per qui va guanyar les eleccions" i ha reiterat la seva negativa a votar a favor de la investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez.