El Ministeri d'Educació ha creat una adreça electrònica perquè els guàrdies civils i policies nacionals remetin denúncies si els seus fills pateixen algun tipus d'assetjament en escoles de Catalunya.

El comandament d'Informació, Investigació i Ciberdelinqüència ha enviat a la Zona de Catalunya una comunicació, en la qual informa que tant els guàrdies civils com els policies nacionals poden tramitar des d'aquest compte de correu les seves denúncies sobre "incidents d'alumnes de fills de membres de les Forces de Seguretat de l'Estat".

En l'escrit, datat el 17 d'octubre, s'informa que un funcionari de l'Alta Inspecció d'Educació s'ha dirigit a la Unitat Tècnica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil per explicar que s'ha constituït "una oficina central de recepció de tota la informació" relativa a aquest tipus d'incidents.

La Direcció General de la Policia Nacional també ha tramitat un escrit en el mateix sentit als agents que formen part de la plantilla fixa a Catalunya de policies i guàrdies civils, formada per gairebé 6.000 agents.