El secretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, ha declarat que la partida pressupostària necessària per fer front a la renda garantida de ciutadania seria "perfectament assumible" per la Generalitat si finalment s'aprova aquesta ajuda.

Salvadó, que ha estat entrevistat al programa Els matins de TV3, ha vaticinat que hi hauria prou diners per cobrir aquesta paga social perquè el dèficit ha disminuït, s'ha controlat la despesa pressupostària i l'atur es reduirà de manera significativa.

"La gent que haurà decidit acollir-se a aquest tipus de prestació es reduirà de forma substancial, per la qual cosa la quantitat que definitivament necessitarem els pròxims exercicis per fer front a aquest dret, que esperem poder aprovar al Parlament en els mesos vinents, és una xifra que podrà ser perfectament assumible", ha declarat Salvadó.

En referència a l'Agència Tributària Catalana, Salvadó ha explicat que l'entitat ja disposa de 450 treballadors dels 800 que aspira tenir i que ben aviat es convocaran la resta de les vacants.