Després que aquest matí l'exprimer ministre francès Manuel Valls hagi passat per Antena 3 a fer campanya per Cs, i després que ahir tornés a negar que hi hagi presos polítics a Espanya, la seva germana, Giovanna Valls, ha sortit en defensa dels quatre empresonats demanant "prou", però ha estat menys dura amb Valls que altres vegades ja que el seu germà ha admès que és fill d'un català.

Ara bé. A partir d'aquest moment, s'ha encès una polèmica a la xarxa en què molts tuitaires la felicitaven a ella, però criticaven el seu germà. Giovanna ha hagut de dir per activa i per passiva que ella estima molt el seu germà, justificar que no tenen cap enfrontament, sinó que simplement pensen diferent. "És lliure de fer el què vol i jo també", ha volgut deixar clar.

Precisament per això, ha demanat que "deixeu en pau el meu germà" perquè "és el meu germà i té dret a dir el què pensa com jo" i ha volgut subratllar que ell "no ha dit mai que odia Catalunya".

Mentrestant, Giovanna també ha volgut deixar clar que va anar a votar l'1-O "a cops de porra" i que, tot i així, té clar que el 21-D ho tornarà a fer.

Aquesta no és la primera vegada que Giovanna Valls surt a la càrrega contra el seu germà, tot i que sempre ho ha fet amb un to afectuós i afable. Ja a l'octubre, va criticar que el seu germà mostrés la seva intenció de continuar pregonant en favor del govern de Mariano Rajoy i de mantenir-se al costat de la seva idea de tirar endavant amb l'aplicació de l'article 155 i va recordar-li que això "no és democràtic".