El diputat no adscrit del Parlament, Germà Gordó, ha hagut de trobar nova ubicació a la Cambra catalana després d'abandonar el grup de JxSí. Si la seva marxa del grup va resultar sorollosa, l'ingrés a la condició de no adscrit ha donat també tema de conversa per amenitzar el tedi del ple d'aquest dimecres. Gordó ha anat a parar, literalment, a un magatzem de la cambra. El nou despatx de l'exconseller ha quedat ubicat en un espai on es guardaven cadires i mobles, i que s'ha habilitat per a aquesta nova funció. Això ha provocat la queixa del president del PP, Xavier García Albiol, perquè l'exconseller ha quedat encastat al mig del grup popular.

Albiol ha presentat una qüestió d'ordre tan bon punt ha començat el ple d'aquest dimecres enfadat perquè quan ha arribat al Parlament s'ha trobat l'inesperat okupa instal·lat en aquell -fins ara- magatzem, sense finestra a l'exterior. "Un espai que no passa de zulo, eh?", ha puntualitzat.

"No sembla que sigui el més recomanable que, enmig de l'espai on el grup popular té els seus despatxos i té els seus serveis administratius, s'hi ubiqui a un diputat que no forma part d'aquest grup", ha denunciat.

WhatsApp Image 2017 06 14 at 18.24.24

El nou despatx, efectivament, està instal·lat al mig dels del PP en una zona diàfana on hi ha personal administratiu, a escassos metres del que ocupa Albiol. Per accedir-hi, Gordó ha de travessar tot el passadís de despatxos dels diputats populars i al final, en arribar a l'àrea que ocupa el personal del grup del PP, hi troba la porta de l'abans magatzem i ara zona de treball -tot i que part del material que s'hi guardava continua dins-. Al costat de la porta s'hi ha afegit el cartellet amb el nom del diputat.

Gordó també s'ha reubicat a l'hemicicle. La Mesa li ha deixat escollir escó, entre l'última i l'avantpenúltima fila de l'hemicicle, el que es coneix com la muntanya. Finalment, s'ha situat a l'avantpenúltima, entre una columna i la diputada Eva Martínez del grup socialista.

WhatsApp Image 2017 06 14 at 19.00.55