La publicació de les despeses del viatge del Govern als Estats Units ha portat cua. El diputat del PP Juan Milián ha mostrat a Twitter la seva indignació assegurant que el conseller d'Exteriors, Raül Romeva, s'havia allotjat en una "suite" de gairebé 1.000€ per nit. 

La imatge que adjuntava, però, desmentia la seva pròpia afirmació. Desenes d'usuaris, entre ells el diputat de JxSí Germà Bel, li han fet notar que els seus càlculs no eren correctes.

La despesa d''Hotels i allotjaments' del conseller puja a 4.323,76€ en total. Tot i això, aquesta quantitat s'ha de dividir per dos, ja que el conseller anava acompanyat del seu cap de gabinet. Així doncs, el preu per nit era d'uns 432,38€ per habitació, una xifra que no és desorbitada tenint en compte el preu mitjà de l'allotjament a les ciutats de Nova York, Washington i Boston, on la delegació del govern es va allotjar al llarg del viatge.

Bel ha titllat el diputat del PP d'"indocumentat" i "poc voltat" per la seva acusació cap al govern. "De qualsevol cosa, al PP en fan un diputat", ha etzibat.