La Generalitat Valenciana ha publicat un vídeo on apel·la a "l'orgull de ser valencià". L'espot comença amb unes imatges del circuit de Fórmula 1 de València, de l'Àgora de València i de l'Aeroport de Castelló, mentre una veu en off critica que "durant anys alguns van creure que havíem de fer coses molt grans per demostrar que som grans", i subratlla que les instal·lacions estan buides i fetes cap a fora.

Per superar tot aquest faraonisme del Partit Popular, la Generalitat ha publicat un vídeo en què apel·la a la passió per les festes populars, les tradicions i el vincle amb la terra com a reivindicació de l'orgull de ser valencià.

"Qui perd els orígens, perd la seva identitat", i per això, el vídeo pretén "recompondre una identitat malmesa i esvaïda durant anys". El Govern valencià vol reforçar "l'autoestima dels valencians" i recordar "què portem a l'ADN que ens fa tan especials". Per aquest motiu apareixen imatges de les festes populars com les cremades o la muixeranga, algunes tradicions alimentàries com l'arròs, o també imatges de pobles i ciutats del País Valencià.

El vídeo es distribuirà exclusivament per internet i les xarxes socials, i està dirigit per Carles Valdés, sota el guió de Carles Valdés, Alba Forés i Alba Sastre, i amb la música de Carles Dénia. A més, totes les persones i col·lectius que apareixen a la campanya s'han implicat en el rodatge de manera voluntària i, per això, la Generalitat assegura que "són la millor mostra de l'energia que mou el país".

La Generalitat assegura que el vídeo "va de reforçar l'autoestima dels valencians; de recordar-nos què portem a l'ADN que ens fa tan especials. Els valencians en sabem molt, de cremar els mals records i renovar l'esperit. És l'hora de presumir de ser valencians. De deixar-nos de complexos i fer el que sabem fer. Celebrar-nos".