El Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat intervinguda ha activat el web institucional www.parlament2017.cat, amb la informació relativa a la convocatòria d'eleccions per al pròxim 21 de desembre. S’hi pot trobar des d’un recull d’incidències en el vot des de l’estranger o un bloc dedicat a les preguntes més freqüents, fins als resultats de les eleccions anteriors. Totes aquestes informacions s’aniran actualitzant amb dades rellevants sobre decisions de les juntes electorals, la proclamació de candidatures o la difusió dels resultats. També s’hi explicaran detalls sobre el funcionament de l’escrutini general i la proclamació d’electes.

El web està adreçat bàsicament als electors a Catalunya i l’estranger, i a les formacions polítiques i els mitjans de comunicació. Avui surt en català i castellà i, durant els propers dies, també estarà disponible en aranès i anglès.

També s'hi pot trobar la normativa electoral, que s'anirà actualitzant amb els acords que les juntes electorals emetin durant el procés; el calendari de les eleccions i les preguntes més freqüents amb informació sobre terminis i gestions que afecten els electors; les diferents modalitats de vot; el vot anticipat per correu; els electors residents a l'estranger; el vot accessible per als electors amb discapacitat visual i el dels malalts o discapacitats, i les afectacions que tindrà per als treballadors una convocatòria electoral en dia feiner, entre molts altres aspectes.