El portaveu del PDECat al Congrés i exconseller de la Presidència, Francesc Homs, va estrenar ahir al vespre un compte de Facebook. En les primeres hores d'activitat, el diputat nacionalista ha començat el que anomena un "Dietari d’un imputat per posar urnes", en referència a l'acusació que recau sobre ell per haver participat, des del Govern, en l'organització del 9-N.

Els primers textos mostren les reflexions d'Homs sobre alguns assumptes que han marcat els darrers dies de l'actualitat catalana i espanyola: la pujada d'impostos de Montoro, els pactes PP-PSOE, l'anomenada 'operació diàleg', i el trànsit de CDC al Partit Demòcrata (PDECat). "La perspectiva de ser un polític processat i imputat per haver ajudat a posar urnes quan l’estat espanyol no ho volia, m’ofereix una visió de la política una mica diferent de com l’havia viscut fins ara. Una mica menys pendent del què diran, per exemple... I alhora molt reconfortat, immensament reconfortat, de tanta i tanta gent de bona fe que no accepta ni s’empassa el que l’estat espanyol ens vol imposar", explica en presentar aquesta nova eina de reflexió.

Homs, que mai s'havia caracteritzat per la seva activitat a la xarxa, va estrenar compte de Twitter fa just un any, després de ser escollit precandidat de CDC al Congrés. Des d'aleshores, el taradellenc ha publicat més de 1.500 piulades i ja supera els 15.000 seguidors.