Noves sospites de la policia espanyola, que investigarà ara si algunes empreses d'alimentació, sobretot de forners, però també de congelats, estan transportant urnes entre el gènere. Així ho publica El Mundo, que assegura que "fonts de la investigació" i "confidents" han hagut de recórrer a vehicles de panificadores i, com a mínim, a una cadena de supermercats que tenien per objectiu repartir les urnes als diferents municipis catalans.

I és que la policia treballa amb la hipòtesi que les urnes pel referèndum s'han repartit en diferents localitzacions per no concentrar-les totes en un mateix lloc i impedir que la Guàrdia Civil els tragués el material. Segons les mateixes fonts que cita el diari mencionat, les urnes ja estarien repartides i ara només faltaria portar-les als punts de votació.

Aquest repartiment s'hauria produït en els darreres mesos i ja faria setmanes que estaria acabat. Precisament per això, la policia busca ara entre les empreses afins al procés, però també en d'altres companyies d'àmbit espanyol i, de fet, tindrien localitzada una gran cadena de supermercats que hauria prestat els seus vehicles pel transport d'urnes.