La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i la secretaria primera de la Mesa, Anna Simó, han volgut agrair abans d'entrar al Parlament el suport de la gent que les ha acompanyat aquest matí a les portes del TSJC on han declarat com a investigades per l'aprovació de les resolucions sobre el referèndum.

"Em sento molt orgullosa, tots ens sentim molt orgullosos, d’aquests ciutadans que no s’aturen i sempre estan al costat de les seves institucions. Sou, som, un gran país, un gran poble", ha assegurat emocionada abans d'entrar a la Cambra.

La presidenta després d'agrair als presents que sempre siguin allà ajudant "a continuar endavant", ha mostrat el convenciment que aquest suport continuarà quan diverndres vinent vagin a declarar el vicepresident primer, Lluís Corominas, i la secretària quarta, Ramona Barrufet, i el 12 de juny quan comparegui Joan Josep Nuet. "Això no s'ha acabat", ha advertit.

En abandonar el TSJC, Forcadell i Simó han refet el camí que havien recorregut a dos quarts de nou del matí per anar a declarar. Les han seguit una part dels concentrats fins a les portes de la Cambra catalana on han cantat Els Segadors, abans de rebre l'agraïment de la presidenta.