La policia ha traslladat pocs minuts abans de les 12 de la nit la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, a la presó d'Alcalá Meco, on passarà la nit després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena hagi acordat presó sota fiança. 

Forcadell ha sortit del Suprem en un cotxe no logotipat que anava a tota velocitat. A fora hi havia alguns manifestants independentistes cridant "no estàs sola" a la presidenta.

Vídeo a càmera lenta de la sortida de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell

La presidenta ingressarà aquesta nit al centre penitenciari d'Alcalá Meco, on ja hi ha des de fa una setmana les conselleres Dolors Bassa i Meritxell Borràs, fins que aboni la quantitat de la fiança de 150.000 euros. 

Pel que fa a la resta de membres de la mesa del Parlament, el magistrat ha deixat lliures a Lluís Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó i Ramona Barrufet, però els ha donat 7 dies per ingressar fiances de 25.000 euros cadascun. En el cas de Joan Josep Nuet, el jutge ha decretat la seva llibertat sense cap mesura cautelar. Tots ells han sortit del Tribunal Suprem a peu poc passades les 10 de la nit.