La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha admès a través d’una entrada de Facebook que les imatges de la Guàrdia Civil al Parlament “no són agradables” però ha defensat que “el Parlament i el personal de la cambra han actuat correctament, en un assumpte que afecta una investigació sobre la corrupció”.

Forcadell ha sortit així al pas del malestar que ha provocat aquest matí l'entrada de vuit agents de la Guàrdia Civil a la Cambra catalana per reclamar informació sobre el diputat i exconseller Germà Gordó dins de les investigacions pel cas 3%.

“No som ingenus”, assegura la presidenta que recorda que avui s’havien de fer públiques les conclusions de la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya al Congrés on es constata guerra bruta contra l’independentisme tot i que “curiosament” s’ha decidit no portar el tema a la fiscalia.

“Tot això ho sabem, i cal denunciar-ho. Però denunciar això no és incompatible amb donar la informació requerida en el marc d’una investigació judicial sobre corrupció”, afegeix en el seu apunt a les xarxes on descriu com ha respost la Cambra catalana davant del requeriment de la Guàrdia Civil.