El TSJC ha dictat un acte en el qual ordena "deixar de forma immediata fora de línia i deshabilitar" la pàgina web amb els punts de votació per al referèndum d'independència de l'1-O suspès pel Tribunal Constitucional.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) acorda "adoptar les mesures tècniques oportunes per deixar de forma immediata fora de línia i deshabilitar qualsevol accés a través de les línies de dades de la pàgina web onvotar.garantiespelreferendum.com".

Des del seu compte personal a Twitter, Puigdemont va anunciar ahir el domini, que seguia actiu avui, i va invitar la ciutadania a consultar el seu local de votació: "On es podrà votar el pròxim dia 1 d'octubre? En aquesta web trobaràs el lloc on et correspon: onvotar.garantiespelreferendum.com".

Pàgina del referèndum

La magistrada ja havia ordenat a la Guàrdia Civil investigar "l'eventual activació d'altres" pàgines del referèndum que es poguessin haver posat en marxa després d'haver estat bloquejada la inicial.

El TSJC té oberta una investigació a Puigdemont i a tots els consellers —després d'admetre a tràmit una querella de la Fiscalia— per considerar que "haurien utilitzat arbitràriament les potestats que tenen com a membres del Govern".

La magistrada els investiga pels presumptes delictes continuats de desobediència a resolucions judicials comesos per autoritat pública, prevaricació continuada i malversació de fons públics, després que tots els membres del Govern la nit del 6 de setembre subscriguessin "de pròpia mà" la convocatòria del referèndum.