"Marevillosa", així és la nació que vol Alicia Sánchez-Camacho, la secretària primera de la Mesa del Congrés dels Diputats. I és que els polítics paguen cars els errors, encara que només es tracti d'una falta d'ortografia. La popular va anar a l'acte contra la conferència que dilluns oferirà el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Madrid. 

Es va instal·lar un mur de cartró on es podia veure una gran bandera espanyola amb l'etiqueta #NoEnCibeles i els assistents hi podien signar i deixar un missatge a favor de l'unionisme. Camacho va escriure "Por nuestra marevillosa nación", en lloc de maravillosa. Alguns es van pensar que ho havia escrit en català, però no, era en castellà, amb una falta ortogràfica que ja ha inundat les xarxes socials de bromes.

L'acte unionista, que no va durar ni mitja hora, va comptar amb la presència de membres del Partit Popular i de Ciutadans, i només va aplegar una cinquantena de persones. Algunes de les dedicatòries amb què es va signar la bandera contenien missatges com "El nacionalisme és un accident sexual", "Viva España" i "Por la unidad".