Els principals canals estatals van muntar aquest dissabte els seus platós a la plaça de Catalunya de Barcelona amb motiu de la manifestació per la pau.

Acabada la mobilització de feia estona, les cadenes seguien amb els seus especials, en els quals es van deixar veure nombrosos polítics.

En un moment donat, La Sexta va rebre la vicesecretària d’estudis i programes del PP, Andrea Levy, que amb prou feines va poder fer l’entrevista a causa de la sorollosa esbroncada que va rebre.

Davant les xiulades i cartells contraris que el PP va rebre durant la mobilització, Levy va assegurar que “aquesta és la meva ciutat, crec que la unitat és contra el terrorisme, i ja s’ho faran els que ho vulguin utilitzar per fer campanya per l'independentisme. Segurament els familiars de les víctimes ho lamentaran molt".

Preguntada per si se sentia dolguda per la xiulada, la política catalana va contestar que “avui no em toca fer valoracions de les banderes que aquí veig, que són independentistes. Avui soc aquí per lluitar contra el terrorisme, i això és el que sento”, va deixar clar.

Levy, que no es va arrugar davant la situació, va rebre el suport dels presentadors Hilario Pino i Cristina Villanueva. Aquesta última, de fet, va qualificar de “vergonyosa” l’actitud dels que xiulaven.

Xavier Sardà, que es trobava de tertulià al programa, també va donar suport a Levy i va concloure que estava “convençut que a alguns independentistes no els agrada gens” que d’altres ofeguin d'aquesta manera una entrevista.