Les poques novetats i la manca de sorpreses en l'entrevista a la líder de l'oposició, Inés Arrimadas, va enfonsar ahir a la nit l'audiència de TV3, que va deixar el percentatge en horari de prime time en un 7,2% de share de quota de pantalla, uns 219.000 espectadors. Habitualment, a aquesta hora, quan la cadena pública emet l'APM, sol ser d'una mitjana del 10%. Això també va perjudicar el Telenotícies Vespre, que va caure fins al 15% d'espectadors.

Malgrat que encara no es coneix l'evolució de la corba al llarg de l'entrevista, podria ser que l'expectació hagués anat caient durant la conversa de la cap de C's amb Toni Cruanyes, quan el públic va veure que no deia res de nou i que aportava arguments poc innovadors.

I és que Arrimadas, entre altres, va tornar a agafar-se a la metàfora de la roda de l'hàmster per comparar el referèndum amb el 9-N perquè, assegurava, "el Govern sap que no el podrà tirar endavant", i ha insistit que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hauria d'estar present a la conferència de presidents autonòmics.

També va aprofitar per lamentar-se que TV3 no tingui més programació en castellà defensant que "no passaria res" si es fes així i demanant una "televisió pública i plural".

La televisió pública té l'obligació d'entrevistar el president del Govern dues vegades l'any, mentre que ha de fer-ho una amb la cap de l'oposició. L'última entrevista a Puigdemont, del 14 de gener d'aquest any, va tenir un 24,3% de quota, uns 768.000 espectadors.