CUP-Montesquiu

Conclave llarg i intens el que ha celebrat aquest dissabte la CUP a Montesquiu, Osona. Durant més de tres hores el consell polític i els diputats electes han debatut i valorat l'escenari després del 27S a la llum de les propostes de les seves territorials.Es manté la mateixa línia.

En el debat s'han escoltat "poques veus" que dubtaven dels posicionaments de negociació. "Sempre hi ha veus crítiques però hi ha una cohesió molt enfortida", aclaria un dels reunits.

"És el primer consell que tenim des de les eleccions i la gent tenia ganes de dir coses", apunta un dels seus membres en un recés mentre fa una pipada.

"El que avui estem fent és escoltar i recollir les valoracions de les territorials i de les organitzacions que s'han reunit durant la setmana i les posarem negre sobre blanc, les debatrà el secretariat dilluns i dijous es presentarà en societat",  apunta un altre dels dirigents.

Amb les idees parlades i aclarides, la CUP passarà les ordres al seu equip negociador que ja han iniciat "converses" amb Junts pel Sí. "Nosaltres serem coherents", conclou un altre dels dirigents abans d'enfilar-se cap a la sala on l'eficient aparell logístic cupaire ha preparat un dinar de macarrons, botifarres i gelats.