El diputat d’En Comú Podem, Xavier Domènech, ha carregat contra l’absència de representants del ministeri de Cultura en el Comitè Executiu del Consorci del Palau de la Música del passat divendres dia 12.

Domènech ha etzibat al ministre de Cultura, Íñigo Méndez de Vigo, que amb “aquesta absència van fer efectiu que el Palau no és personés contra Convergència” en el cas Palau. Domènech ha vist una causa – efecte en que no decidissin anar a aquesta reunió “just el mateix dia en que Convergència els va donar suport amb el decret de l’estiba”.

En aquest sentit, Domènech ha atacat directament al Partit Popular declarant que fan “un pacte de silenci per amagar casos de corrupció”. “Sent vostès el partit amb més causes de corrupció d’Europa no s’ocupen només de les seves causes sinó de les dels altres i a més a més les mercantilitzen”, ha etzibat Domènech.

Méndez de Vigo, li ha respost a Domènech que “té una imaginació fèrtil que a la vida li donarà molta satisfacció però que aquí no té raó” i ha deixat clar que no van anar en aquest Comitè Executiu perquè  la seva posició era “clara”, era un debat i sabien que aquest tema “és una guerra entre l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, i dins de la Generalitat entre el PDeCAT i ERC i nosaltres no ens volem posar en batalles polítiques”. El ministre de Cultura ha declarat que l’únic que els interessat és “que es sancionin els responsables i recuperar els diners”.