La diputada de Ciutadans Noemí de la Calle ha protagonitzat un cara a cara amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, després d'acusar-la de no ser neutral i fer un tracte de favor als diputats de Junts pel Sí. 

La picabaralla s'ha donat durant el debat de la moció presentada per Ciutadans sobre el metro a l'Hospitalet de Llobregat. La diputada de la formació taronja estava responent al diputat de Junts pel Sí Gerard Gómez del Moral quan Forcadell l'ha advertit que havia conclòs el seu temps d'intervenció. 

Ha estat aleshores quan De la Calle ha acusat la presidenta de tenir un tracte favorable amb el diputat de Junts pel Sí Joan Ramon Casals a qui, segons ha assegurat, li ha deixat més temps per intervenir. 

"El que més s'ha passat del temps ha estat un diputat del seu grup parlamentari. Abans de dir les coses, pensem", li ha etzibat Forcadell. La diputada, amb to altiu, ha dit: "Ja que no puc continuar, doncs me'n vaig", i s'ha dirigit al seu escó sense ni tan sols acabar la frase que estava dient.