Després de la multitudinària manifestació per la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, aquest dimecres la Diagonal ha estat tallada durant tot el dia entre el carrer de Roger de Llúria i la plaça de Francesc Macià. Això, fins que cap a les vuit del vespre s'ha reestablert per complet el trànsit dels dos sentits de la marxa.  

El tall s'ha efectuat per les restes de cera que hi havia a l'asfalt, fruit de les espelmes que van dur els manifestants, i que podrien provocar que els vehicles -sobretot les motos- rellisquin.

Imatges: M.C.

Els serveis de neteja han estat treballant tot el dia per retirar la cera, i l'Ajuntament ha informat aquest migdia que preveia reobrir la Diagonal durant la tarda. El director de Serveis de Mobilitat, Adrià Gomila, ha opinat que les cues que s'han produït han estat assumibles, ja que s'ha tractat d'uns fets "imprevistos".

Embussos

El bloqueig de la Diagonal ha provocat embussos importants en els carrers propers. Entre aquests s'hi troben Balmes i Via Augusta -tots dos creuen amb la Diagonal-, a més de Travessera de Gràcia.

Via Augusta. Imatge: M.C.

Travessera de Gràcia. Imatge: M.C.

Autobusos

Pel que fa als autobusos, les línies que passen per la Diagonal també han hagut de modificar el seu recorregut fins que s'ha reestablert la circulació.