L'actriu del vídeo "Help Catalonia" d'Òmnium Cultural, Anna Maruny, prendrà accions legals contra els comentaris que ha rebut per la seva participació en el muntatge audiovisual. Així ho ha anunciat avui l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), que emprendrà mesures judicials pel "setge" rebut per una de les seves associades.

Maruny, de 26 anys i natural de Barcelona, és l'actriu protagonista de l'esmentat vídeo. Va estudiar en l'Institut del Teatre de Barcelona i ha realitzat dues lectures a la Sala Beckett. Fonts de l'entitat han assenyalat a Efe que la jove actriu protagonista de la filmació ha rebut en els últims dies, principalment, "via correu electrònic amenaces i insults, una cosa que hem de denunciar."

L'AADPC afirma que "sempre defensarà l'honor i la professionalitat dels seus associats" i agrega que: "rebutgem qualsevol agressió i setge que puguin rebre els nostres professionals, i més encara si aquest és derivat del seva feina". És per aquesta raó que "prendrem les mesures legals que corresponguin davant de qualsevol persona o entitat que atempti contra ells".