L'expresidenta del Parlament Núria de Gispert ha posat en dubte l'actitud de la seva successora al capdavant de la cambra catalana, Carme Forcadell, per haver deixat entrar agents de la Guàrdia Civil al Parlament per requerir documentació relativa a la investigació oberta a l'exconseller de Justícia Germà Gordó per la presumpta trama del 3%.

"Jo no els deixaria entrar. Turull els ha impedit el pas al Palau. Que entrin al Congrés, que tenen molta més feina", ha assegurat De Gispert en un missatge a Twitter, en al·lusió a l'actitud inicial del conseller de Presidència de donar ordres de no deixar entrar els agents de la Guàrdia Civil dins de les dependències al Palau de la Generalitat.

Núria de Gispert és exdirigent d'Unió i actualment milita a Demòcrates de Catalunya, formació independentista que forma part del grup de Junts pel Sí al Parlament.

Agents de la Guàrdia Civil han anat aquest matí al Palau de la Generalitat i al Parlament per requerir documentació relativa a la investigació que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha obert a l'exconseller de Justícia Germà Gordó pel seu presumpte paper en el finançament il·legal de CDC.